Uitgelicht Akoya parelketting

Ik ben heel blij dat ik deze Akoya zoutwaterparels tegenkwam bij mijn parel leverancier en het was een genoegen er deze ketting van te knopen. Deze Akoya's hebben een prachtig luster (glans), lichtblauw en zachtgeel en zijn geoogst in Vietnam.
Akoya's zijn toonaangevend binnen de parelindustrie en beroemd om hun prachtige luster, zelden gezien bij andere parels.
Doorgaans zijn ze wit, dat maakt deze ketting met de blauwe en gele kleuren extra bijzonder. En alles behalve saai!
De bol/magneetsluiting en merklabel zijn beiden van 14 karaat geelgoud. De sluiting is bewerkt tot een matte glans zodat het past bij het prachtige luster van de parels en is heel krachtig,  daarom heel geschikt voor deze ketting. Geen kans dat je ze zult verliezen.
De ketting is 45 cm lang maar maak ik met plezier tot jouw maat als deze anders is. Kom het colllier eens passen, maar wees gewaarschuwd: je bent verkocht! .... zo ging het bij mij althans :)