Reviews


" Het uitwisselen van ideeën met Lydia om uiteindelijk te komen tot een ontwerp en het concrete bijou is een feest als zodanig. Haar creativiteit, oog voor detail en kunde zorgen voorts voor een meer dan bevredigend resultaat: de hoogste vorm van personal touch!"

B. Verheij


" Mijn (schoon- en klein) dochters wilde ik verrassen met een uniek en persoonlijk familie-sieraad. Daarvoor ben ik uitstekend geholpen door juwelier Lydia Bruins. De dames dragen het collier en bijpassende ring bij elk familietreffen."

F.C.V. de Groot


" Lydia heeft voor mij een lange zilveren schakelketting gemaakt. Zij luisterde heel goed naar mijn wensen en gaf daarbij professioneel advies. Zij is een vakvrouw. Het resultaat: een schitterende ketting waar ik heel blij mee ben."
 

Marjolein van der Eijk


" Lydia heeft de trouwringen van mijn overleden ouders verwerkt tot een prachtige eigentijdse ring voor mij. Ik "ben er superblij mee ze heeft goed geluisterd naar wat mijn wensen waren en kwam met suggesties waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn. "
 

Artisyl Kuipertap


" Een zeer bekwame goudsmid die goed heeft geluisterd naar mijn wensen voor een ontwerp voor oorbellen. Neemt de tijd voor je. Het eerste ontwerp was meteen raak! Ik ben er erg blij mee."

Antoinet Rentema

 
" Lydia heeft een prachtige ring voor mijn moeder gemaakt. Eerst bezoek aan huis en uitgebreid overleg tussen mijn moeder en Lydia. Fijn dat er naar haar geluisterd werd. We hebben vandaag de ring opgehaald in haar atelier. Mijn moeder kan nu haar ogen niet van het sieraad af houden. "
 

Yvonne van Kuijk


"Waardevolle adviezen. Dierbaar medaillon uitstekend gerepareerd. Ringen en armbanden top! Het gaf mij een goed gevoel om mijn dierbare spullen aan haar toe te vertrouwen. "
 

Nancy Witsen Elias


" Secure en kunstzinnige smid. Zeer tevreden over reparaties en trouwringen. "


Anne Goossensen