Reviews

"Lydia heeft een ring gemaakt voor mijn man, namens mijn kinderen.  De voorletters M en N wilde ik graag in de ring. Lydia is erg geduldig, komt met goede ideeën en is erg creatief. Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens het overleg en alles is bespreekbaar. Ook belangrijk is dat de prijs/kwaliteit verhouding heel goed is. Ik dacht dat een goudsmid boven mijn budget zou zijn maar iets moois en origineels is bij haar goed betaalbaar. "

Kiki Fawn

"Lydia heeft een extra letter (de eerste letter van de naam van onze dochter), een blaadje bij het slotje en een rose quarts steentje toegevoegd aan een reeds gemaakt kettinkje van "oud" goud. Ook heeft zij gewerkt met goud uit een ander sieraad. Dit heeft zij erg mooi gedaan. Daarbij heeft zij kwalitatief goed werk verricht. Ik kan haar zeker aanraden."

Anne Vermeulen

"Heel vriendelijk en goed advies voor het product waar je voor komt. 
Het resultaat is heel mooi en zoals je dat hebt afgesproken met haar. 
Bedankt en komen zeker eens terug voor iets anders."

Harry Eisinga

"Lydia heeft voor mij een zilveren ring met een klavertje vier gemaakt. Hij is prachtig geworden. Ze neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat je wensen zijn. Ik ben er erg blij mee en raad haar zeker aan."

 

Ingrid Vogel


" Een zeer bekwame goudsmid die goed heeft geluisterd naar mijn wensen voor een ontwerp voor oorbellen. Neemt de tijd voor je. Het eerste ontwerp was meteen raak! Ik ben er erg blij mee."

Antoinet Rentema

 
" Lydia heeft een prachtige ring voor mijn moeder gemaakt. Eerst bezoek aan huis en uitgebreid overleg tussen mijn moeder en Lydia. Fijn dat er naar haar geluisterd werd. We hebben vandaag de ring opgehaald in haar atelier. Mijn moeder kan nu haar ogen niet van het sieraad af houden. "
 

Yvonne van Kuijk


"Waardevolle adviezen. Dierbaar medaillon uitstekend gerepareerd. Ringen en armbanden top! Het gaf mij een goed gevoel om mijn dierbare spullen aan haar toe te vertrouwen. "
 

Nancy Witsen Elias


" Secure en kunstzinnige smid. Zeer tevreden over reparaties en trouwringen. "


Anne Goossensen


" Mijn (schoon- en klein) dochters wilde ik verrassen met een uniek en persoonlijk familie-sieraad. Daarvoor ben ik uitstekend geholpen door juwelier Lydia Bruins. De dames dragen het collier en bijpassende ring bij elk familietreffen."

F.C.V. de Groot


" Het uitwisselen van ideeën met Lydia om uiteindelijk te komen tot een ontwerp en het concrete bijou is een feest als zodanig. Haar creativiteit, oog voor detail en kunde zorgen voorts voor een meer dan bevredigend resultaat: de hoogste vorm van personal touch!"

B. Verheij


" Lydia heeft voor mij een lange zilveren schakelketting gemaakt. Zij luisterde heel goed naar mijn wensen en gaf daarbij professioneel advies. Zij is een vakvrouw. Het resultaat: een schitterende ketting waar ik heel blij mee ben."
 

Marjolein van der Eijk


" Lydia heeft de trouwringen van mijn overleden ouders verwerkt tot een prachtige eigentijdse ring voor mij. Ik "ben er superblij mee ze heeft goed geluisterd naar wat mijn wensen waren en kwam met suggesties waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn. "
 

Artisyl Kuipertap