Meer over Werk in opdracht

Is er een speciale gelegenheid waarvoor je een sieraad wilt laten maken? Heb je  al een idee maar nog wat hulp nodig om dit concreet te maken?

Ik hoor graag jouw verhaal en samen komen we er altijd uit. Stuur mij een berichtje en dan neem ik contact met je op voor een afspraak in mijn goudsmid atelier in Dordrecht. Waar je ook kunt zien hoe, met welke gereedschappen, ik mijn gouden en zilveren sieraden maak.

Ik werk met de edele metalen goud en zilver en verwerk graag een mooie edelsteen in mijn sieraden, maar dat hoeft uiteraard niet. 

Het uitgangspunt is een mooi, maar prettig te dragen sieraad dat bij jou past, of bij de persoon die je het sieraad gaat schenken. 

Heb je erfgoud of sieraden van goud of zilver die je niet meer draagt en wil je hier iets anders van laten maken lees dan hoe dit werkt op de pagina Oud goud.